nlenfrde
De Klaverblad Arena Games 2019 waren op 6 juli.
  

combilogos Balkoranje Baancircuit

Organisatie

Wedstrijdorganisatie Klaverblad Arena Games

Heb je een algemene vraag aan de organisatie van de Klaverblad Arena Games? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt je vraag ook stellen via Facebook of Twitter.

 

Voorzitter Casper Bruins Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Michiel van Voorthuijsen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Secretaris Ilona Mulder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Atletenveld Cas Lutz  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Baan en materiaal Wendy Vet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sponsoring Hans van der Weiden  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Promotie en communicatie Ferdy Cornelissen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Webmaster Ferdy Cornelissen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pers/media Ferdy Cornelissen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretariaat en inschrijvingen Maarten Broek  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Vrijwilligers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Comissie staand 4

Wedstrijdleiding

De wedstrijdleiding van de Klaverblad Arena Games 2019 ziet er als volgt uit: 

Wedstrijdleider

Tim Schellekens

Assistent wedstrijdleider

Bart van Egeraat

Scheidsrechter 

Erwin de Boer

Scheidsrechter

Kris Beerens

Scheidsrechter

Egbert Jan Bouwhuis

Scheidsrechter

Ron Wintjes

Starter

Petrina Nagtzaam

Starter

Marco Durand

Volg ons op Twitter

KlaverbladAG RT @Hardloopnetwerk: 23 atleten in actie bij het EK U23 @gavle2019, volg alle actie live! https://t.co/sZdy5eXaS8 Foto: @timbuitenhuis
KlaverbladAG Voorbereiden op de WK atletiek in eigen land doen Qatarezen met plezier in verkoelend Hilversum. Leuk stuk in de… https://t.co/w7Bv1yk5NE
KlaverbladAG Ook Peter Jan Janssen maakte weer een mooie fotoreportage van de Klaverblad Arena Games. Bekijk ze op onze Facebook… https://t.co/w9zGJgFVGJ
KlaverbladAG Nog meer foto's! Een fraai album van @runoutofhell van de Klaverblad Arena Games 2019: https://t.co/sYc0Mytj8B https://t.co/udmm7NJsyT
KlaverbladAG Bij de Klaverblad Arena Games 2019 zijn mooie prestaties geleverd. Lees het wedstrijdverslag en bekijk foto's op de… https://t.co/yEDiAGcAK4
KlaverbladAG De dagprijswinnaars Kiliana Heymans en Tim Verbaandert. Dat is ook de afsluiting van de Klaverblad Arena Games 2019… https://t.co/urZAMshZGn
KlaverbladAG RT @TopatletiekLive: @MarkHilberts @AtletiekLive @Hardloopnetwerk @KlaverbladAG Gefeliciteerd! Tim is 18 jaar en plaatst zich daarmee voor…
KlaverbladAG Daarnaast pakt Tim Verbaandert de limiet voor het EK junioren!
KlaverbladAG 7:58.19 is de winnende tijd op de 3000 meter van Yaser Salem Bagharab! Slechts enkele seconden boven het baanrecord.
KlaverbladAG De wedstrijd is inmiddels in volle gang! Volg alle uitslagen live via https://t.co/rhHohHadVq
KlaverbladAG De Klaverblad Arena Games 2019 is officieel geopend door GAC-voorzitter Paul Maas! https://t.co/Nu1nquxoQ1

Stats Bezoekers

Today48
This month919
Total107140

Who Is Online

3
Online

18 februari 2020