nlenfrde
De Klaverblad Arena Games 2018 zijn op zaterdag 7 juli.

combilogos Balkoranje Baancircuit

Nieuws

Definitieve deelnemersveld voor zondag bekend

30 juni 2015 - De screening van de deelnemerslijsten heeft inmiddels plaatsgevonden. Bekijk het definitieve deelnemersveld van de Klaverblad Arena Games 2015, inclusief reserves. Natuurlijk kan er nog wel iets wijzigen mocht een atleet zich afmelden. De deelnemerslijst wordt dagelijks up-to-date gehouden.

WK-limiet sponsoren bij Klaverblad Arena Games 2015?

29 juni 2015 - Bij de Klaverblad Arena Games 2015 komen verschillende atleten in actie die de limiet voor de WK in Beijing willen halen. Dat zijn onder meer Churandy Martina (100 meter), Liemarvin Bonevacia (400 meter), Rutger Smith (discuswerpen) en Gregory Sedoc (110 meter horden). Dat biedt interessante sponsormogelijkheden. Heb je als bedrijf interesse om een van deze WK-limieten te sponsoren of op een andere manier aanstaande zondag een bijdrage te leveren? Neem contact op met Hans van der Weiden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Churandy Martina in actie op de 100 meter!

27 juni 2015 - Hij is Nederlands meest bekende atleet en dat hij is vooral vanwege zijn glimlach en optimisme: Churandy Martina! Ook hij is erbij in Hilversum om een poging te doen zich op de 100 meter te kwalificeren voor Beijing. De komst van Martina is een kers op de taart van een prachtig deelnemersveld, met goede binnen- en buitenlandse atleten die het tegen elkaar op gaan nemen op 5 juli. 
Lees de voorbeschouwing op de Klaverblad Arena Games 2015.

Albert Heijn Gijsbrecht (Hilversum) sponsort pasta en waterflesjes

27 juni 2015 - De Klaverblad Arena Games zullen aanstaande zondag waarschijnlijk onder warme omstandigheden worden afgewerkt. Daarom zijn wij erg blij dat Albert Heijn Gijsbrecht uit Hilversum de waterflesjes voor de atleten sponsort. Daarnaast sponsoren zij ook een pastamaaltijd voor de buitenlandse atleten op zaterdagavond.

Halve finalist Olympische Spelen 2012 (Gerald Phiri) naar Hilversum

26 juni 2015 - De inschrijving voor de Klaverblad Arena Games 2015 is gesloten! Er zijn op het laatste moment nog een aantal zeer aansprekende namen binnengekomen. De meest noemenswaardige is sprinter Gerald Phiri (Zambia, pr van 10,03 sec.), die bij de Olympische Spelen in 2012 de halve finale haalde. Ook de Nigeriaan Mark Jelks, eveneens 100 meter loper, is volgende week in Hilversum te bewonderen (pr 10,07 sec.). Beide atleten zullen een poging wagen het Baancircuitrecord te verbreken. Dat staat op 10,18 sec. en werd gelopen door Marvin Bracy tijdens de Klaverblad Arena Games 2013.

Voor de rest komt er nog een goede Braziliaanse polsstokhoogspringer (Augusto Dutra, pr van 5,70 m.), een Amerikaanse 400 meter loper (Josh Mance, pr van 44,89 sec.) en een Nigeriaanse hoogspringster (Doreen Amata, pr van 1,94 m.). Ook uit eigen land zijn er nog diverse aanmeldingen binnengekomen van topatleten, zoals Denzel Comenentia (kogelslingeren en kogelstoten), Melissa Boekelman (kogelstoten), Patrick Cronie (kogelstoten), Mart ten Berge (speerwerpen), Sietske Noorman (hoogspringen) en Pieter Braun (kogelstoten en polsstokhoogspringen).

De deelnemerslijst wordt nu gescreend. Begin volgende week zal het definitieve deelnemersveld op de website verschijnen.


Nadine Visser op de 100 meter, 100 meter horden en kogelstoten

24 juni 2015 - Nadine Visser neemt volgende week deel aan drie onderdelen: 100 meter, 100 meter horden en kogelstoten. De meerkampster heeft al een WK-ticket op zak voor zowel de zevenkamp als de 100 meter horden. De Klaverblad Arena Games vormen voor haar dan ook een mooie test op weg naar Beijing. 

Gregory Sedoc start op de 110 meter horden

23 juni 2015 - Gregory Sedoc is net als Rutger Smith net terug van een blessure en wil in Hilversum ook de WK-limiet bemachtigen. Daarvoor is een tijd van 13,47 sec. nodig. De 110 meter horden is een goed bezet nummer, want hij krijgt concurrentie van onder meer de Deen Andreas Martinsen (pr 13,68 sec.) en de Portugees Joao Almeida (pr 13,58 sec.).

Inmiddels krijg het deelnemersveld van de Klaverblad Arena Games 2015 steeds meer vorm. Het wordt een mooie wedstrijd waarin verschillende binnen- en buitenlandse atleten de strijd met elkaar aangaan. De inschrijving is nog drie dagen geopend en sluit aanstaande donderdag.


Voorzitter Arjan van Harn bij ALLsportsradio

23 juni 2015 - Vanmiddag was Arjan van Harn, voorzitter van de organisatie van de Klaverblad Arena Games, live in de uitzending van ALLsportsradio. Het ging onder meer over de komst van Rutger Smith naar Hilversum. Beluister het fragment hier terug.

Rutger Smith maakt rentree bij Klaverblad Arena Games

18 juni 2015 - Discuswerper Rutger Smith zal bij de Klaverblad Arena Games zijn rentree maken op Nederlandse bodem. Hij gaat meteen op jacht naar de WK-limiet van 65 meter. Smith is weer volledig hersteld nadat hij ruim twee jaar geleden zwaar geblesseerd raakte. 

Naast Smith zijn er nog diverse andere topatleten uit binnen- en buitenland die hun deelname bevestigd hebben. Zo wordt de 100 meter voor mannen een interessante strijd tussen Joren Tromp en Hensley Paulina. Bjorn Blauwhof gaat van start op de 400 meter en Nadine Broersen neemt deel aan het kogelstoten en de 100 meter horden. Het discuswerpen voor mannen wordt ook een spannend onderdeel, met vijf atleten die over de 50 meter werpen. 

Uit het buitenland is hordeloopster Kierre Beckels een aansprekende naam. Zij haalde in 2011 en 2013 de halve finale van het WK. Ook de Belgische hoogspringster Hannelore Desmet (1,86 m.) en de Amerikaanse 400 meter loopster Jordan Lavender (52,48 sec.) komen het deelnemersveld versterken. 

Bekijk de laatste versie van de deelnemerslijst.


Marlou van Rhijn loopt 100 meter in Hilversum

16 juni 2015 - Marlou van Rhijn, Nederlands' meest bekende paralympisch atlete, loopt op 5 juli de 100 meter bij de Klaverblad Arena Games. Zij scherpte onlangs haar eigen wereldrecord nog aan tot 12,82 sec. In Hilversum zal ze ongetwijfeld een poging doen om deze tijd opnieuw te verbeteren.

Aanmelden pers Klaverblad Arena Games

12 juni 2015 - Zoals ieder jaar zijn journalisten en fotografen weer van harte welkom bij de Klaverblad Arena Games! Je kunt je aanmelden via Lianne Bruins: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie lees je op onze pagina voor pers en media.

Voorlopig chronoloog bekend

3 juni 2015 - Het voorlopig chronoloog voor 5 juli is bekend! Bekijk het op de programmapagina.

Drie Nederlandse topmeerkampers komen naar Klaverblad Arena Games

22 mei 2015 - De inschrijving voor de Klaverblad Arena Games 2015 is inmiddels in volle gang en ook de eerste topatleten hebben zich aangemeld voor 5 juli. Zo zal Eelco Sintnicolaas, de Nederlands recordhouder op de tienkamp, in Hilversum van de partij zijn. Ook Nadine Broersen, die het Nederlands record hoogspringen in handen heeft, zal haar vorm testen in aanloop naar WK in Peking (22 tot 30 augustus). Meerkamptalent Anouk Vetter zal op 5 juli ook aanwezig zijn. Zij behaalde een knappe zevende plaats op het EK in Zürich in 2014. 

De drie meerkampers maken later nog bekend aan welke onderdelen ze deelnemen. Bekijk de deelnemerslijst tot nu toe. 


Nederlandse topatleten bij Ter Specke Bokaal in Lisse

7 mei 2015 - Aanstaande zaterdag begint het Lotto Baancircuit 2015. In Lisse wordt dan van start gegaan met de Ter Specke Bokaal. En dat belooft een mooie wedstrijd te worden, want onder de deelnemers bevindt zich een groot aantal Nederlandse topatleten. Zo komen onder meer sprinters Giovanni Codrington en Brian Mariano in actie en verschijnt op de 800 meter Nederlands recordhouder Bram Som aan de start. Daarnaast zijn ook meerkampers Nadine Broersen, Eelco Sintnicolaas en Pelle Rietveld van de partij. Discuswerper Erik Cadée zal een poging doen de WK-limiet te halen (65 meter) en toptalent Denzel Comenentia gaat discuswerpen en kogelslingeren. Comenentia verbeterde tijdens de Klaverblad Arena Games 2014, het Nederlands juniorenrecord kogelslingeren.

Lees de volledige voorbeschouwing op de website van de Atletiekunie.


Inschrijving Klaverblad Arena Games 2015 geopend!

4 mei 2015 - De inschrijving voor de Klaverblad Arena Games 2015 is geopend. Lees meer over het inschrijfreglement of schrijf je direct in via Inschrijven.nl.

Prestatiebonussen Lotto Baancircuit 2015 bijgewerkt

25 april 2015 - De bonussen voor het Lotto Baancircuit 2015 zijn bijgewerkt. Net als andere jaren is er een A-bonus (€ 300,-), een B-bonus (€ 150,-) en een C-bonus (€ 50,-). Bekijk de limieten per onderdeel. 

Promotie Klaverblad Arena Games 2015 in volle gang!

12 april 2015 - De komende maanden is de organisatie van de Klaverblad Arena Games druk aan de slag met het promoten van de wedstrijd. Zo worden er onder meer flyers en posters verspreid onder atletiekverenigingen. Lijkt het je leuk om hierbij mee te helpen en een stapeltje flyers te ontvangen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Laat het ons weten door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

flyers KAG 2015


Lotto Baancircuit 2015 in startblokken

27 maart 2015 - Het Lotto Baancircuit 2015, alweer de 19de editie, staat in de startblokken. Op zaterdag 9 mei start het circuit met de Ter Specke Bokaal in Lisse. Een week later vinden in Hoorn de Recordwedstrijden plaats. Zaterdag 13 juni vormt Leiden het podium voor de Gouden Spike, en op zondag 5 juli wordt het Lotto Baancircuit 2015 afgesloten met onze eigen Klaverblad Arena Games. Lees het volledige bericht van de Atletiekunie.


Programma Klaverblad Arena Games 2015

8 februari 2015 - Het programma voor de Klaverblad Arena Games 2015 is bekend. Er zijn geen wijzigingen ten opzichte van het programma van vorig jaar. Bekijk hier het volledige programma. Bekijk de programma's van de andere wedstrijden van het Lotto Baancircuit op de site van de Atletiekunie.

Klaverblad Arena Games 2015 op zondag 5 juli

28 oktober 2014 - De Klaverblad Arena Games 2015 zullen op zondag 5 juli worden gehouden. Daarmee is de wedstrijd in 2015 een week vroeger dan in 2014 het geval was. Het Lotto Baancircuit 2015 zal traditioneel weer worden geopend in Lisse, waar op zaterdag 9 mei de Ter Specke Bokaal op het programma staat. Een week later, op zaterdag 16 mei, zijn in Hoorn de Flynth Recordwedstrijden. De derde wedstrijd is de Gouden Spike in Leiden op 13 juni. Na de Klaverblad Arena Games op 5 juli wordt het Lotto Baancircuit afgesloten met Twente Atletiek in Hengelo*. *Update: Twente Atletiek in Hengelo zal geen doorgang vinden. Het Lotto Baancircuit 2015 bestaat dus niet uit vijf, maar uit vier wedstrijden.


Mooi weer zorgt voor fraaie foto's Klaverblad Arena Games 2014

14 juli 2014 - Waar in de rest van het land het regelmatig met bakken uit de hemel kwam, bleef het in Hilversum de hele dag droog. Mede daardoor konden de fotografen veel fraaie foto's maken van atleten en publiek. Bekijk alle foto's van de Klaverblad Arena Games 2014. Heb je zelf ook foto's gemaakt en vind je het leuk om deze met ons te delen? Dan kun je de foto's of een link naar de foto's mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
flyers KAG 2015

Regionale pers schrijft over wedstrijd

14 juli 2014 - Diverse deelnemers van de Klaverblad Arena Games 2014 werden gevolgd door de pers uit hun regio. Zo maakte Omroep Flevoland een videoreportage van winnares Corine Nugter bij het discuswerpen. BN DeStem volgde de Bredase atletes Melissa Boekelman, Anouk Vetter, Nadine Broersen en Femke van der Meij. En het Dagblad van het Noorden deed verslag van twee deelnemers uit het noorden van het land: Wendy Koolhaas en Mathijs Damsteegt. De Utrechtse Femke Klop won voor het tweede jaar op rij het verspringen; RTV Utrecht schreef een stukje op hun website.


Nederlands juniorenrecord Denzel Comenentia bij Klaverblad Arena Games 2014

13 juli 2014 - Tijdens de Klaverblad Arena Games 2014 heeft Denzel Comementia zijn eigen Nederlands juniorenrecord verbroken. Daarnaast liep Sharona Bakker een degelijke hordenrace en testten de Nederlands meerkampers hun vorm op weg naar het EK in Zurich. Lees het verslag van de wedstrijd en bekijk alle uitslagen. De AtletiekunieAtletiekweek en Twente Atletiek (organisator van de vijfde wedstrijd van het Lotto Baancircuit) schreven ook een verslag van de Klaverblad Arena Games 2014.


Liveresults tijdens wedstrijd

12 juli 2014 - De resultaten van de Klaverblad Arena Games 2014 zullen te volgen zijn via Liveresults. Daarnaast houden we je ook op de hoogte via ons account op Facebook en Twitter!


Foto's opbouw Klaverblad Arena Games 2014

11 juli 2014 - Op de vrijdag en zaterdag voor de Klaverblad Arena Games wordt er altijd hard gewerkt om de baan van GAC in Hilversum helemaal klaar te stomen voor de wedstrijd. Bekijk de foto's op onze Facebook-pagina


Nederlandse top naar Klaverblad Arena Games Hilversum

10 juli 2014 - De Nederlandse top komt zondag naar de Klaverblad Arena Games in Hilversum. Dat is de strekking van het persbericht van de Atletiekunie. Voor meerkampers Eelco Sintnicolaas, Nadine Broersen, Pelle Rietveld en Anouk Vetter is Hilversum een mooie test op weg naar het EK in Zurich. Voor de rest is ook de al gekwalificeerde Ignisious Gaisah van de partij en testen Matthijs Damsteegt en Denzel Comenentia hun vorm voor het WJK. Jurgen Wielaert en Gregory Sedoc zijn nog niet gekwalificeerd voor het EK, maar daar hopen zij zondag verandering in te brengen. Lees het volledige bericht


Binnen- en buitenlandse topatleten bij Klaverblad Arena Games 2014

8 juli 2014 - Aanstaande zondag zal er een mooie strijd worden gevoerd tussen topatleten uit binnen- en buitenland. Vooral de sprint- en hordenummers zijn sterk bezet. Lees ons bericht op Dichtbij.nl.


Deelnemersveld Klaverblad Arena Games 2014 krijgt steeds meer vorm

2 juli 2014 - De lijst met deelnemers van de Klaverblad Arena Games 2014 wordt steeds groter. Daar zitten een aantal aansprekende namen tussen, zowel uit binnen- als buitenland. Van de Nederlandse top zullen meerkampers Nadine Broersen, Eelco Sintnicolaas en Pelle Rietveld aanwezig zijn. Voor de rest verschijnt bij het hordelopen Sharona Bakker aan de start en zien we bij het verspringen Ignisious Gaisah op de aanloop, die op jacht gaat naar een verbetering van zijn eigen baanrecord van 8,12 m. 

Het polsstokhoogspringen belooft een mooi nummer te worden met de deelname van Robbert Jan-Jansen en Menno Vloon, die concurrentie krijgen van de Duitsers Jonas Efferoth en Daniel Spiegelhoff. Uit Suriname komt de snelle 100 meter-loper Ifrish Alberg over, die een pr van 10,29 heeft staan. Bij het speerwerpen wordt het een spannende strijd tussen Daan Meyer, Lars Timmerman en de Belg Timothy Herman, die elkaar met pr's in de 73 en 74 meter weinig ontlopen. 

Bij de 800 meter zien we bij zowel de mannen als de vrouwen twee snelle buitenlandse atleten: Ioan Zaizan (1:48.57) en Dorina Koroszi (2:03.50). De Brit Rory Evans gaat op jacht naar de winst op de 400 meter, waar hij met zijn pr van 46,26 de snelste deelnemer is. 

Bekijk het volledige deelnemersveld
Inschrijven voor de Klaverblad Arena Games kan nog tot en met morgen (3 juli).


Meerkampers Broersen, Sintnicolaas en Rietveld van de partij in Hilversum

8 juni 2014 - De inschrijving van de Klaverblad Arena Games 2014 is in volle gang. Ook de eerste Nederlandse topatleten hebben zich inmiddels aangemeld voor 13 juli. Nadine Broersen, die in maart wereldkampioen indoor werd op de vijfkamp in het Poolse Sopot, zal van start gaan op de 100 meter horden en het kogelstoten. Daarnaast is ook Eelco Sintnicolaas, Nederlands recordhouder op de tienkamp, van de partij. Hij maakt later nog bekend aan welke onderdelen hij deelneemt. Een andere meerkamper, Pelle Rietveld, zal in Hilversum in ieder geval uitkomen op het polsstokhoogspringen. Rietveld draaide vorig weekend een erg sterke meerkamp in het Oostenrijkse Götzis, waar hij op 8204 punten eindigde. Bekijk het deelnemersveld tot nu toe.


Voorlopig chronoloog bekend

19 mei 2014 - Het voorlopig chronoloog voor de Klaverblad Arena Games 2014 is bekend en vind je op de programmapagina. Let op: het gaat om een voorlopig tijdschema, dus er kan nog wat veranderen aan de aanvangstijden.


Inschrijving Klaverblad Arena Games 2014 geopend

11 mei 2014 - De inschrijving voor de Klaverblad Arena Games 2014 is geopend. Je kunt je inschrijven tot en met vrijdag 3 juli, ruim een week voor aanvang van de wedstrijd. Je kunt je direct inschrijven via dit inschrijfformulier. Alle regels rondom het inschrijven en afmelden vind je hier.  

Programma Klaverblad Arena Games 2014 bekend

25 maart 2014 - Het programma voor de Klaverblad Arena Games 2014 is bekend. Bekijk hier het volledige programma. Het programma van de andere wedstrijden van het Lotto Baancircuit vind je op de site van de Atletiekunie.

Afsluiting Lotto Baancircuit 2014 in Hengelo

Het Lotto Baancircuit 2014 zal op zondag 21 september 2014 worden afgesloten in het FBK-stadion in Hengelo. Daar vindt de finalewedstrijd van het Lotto Baancircuit plaats onder de naam 'Twente Atletiek'. Daarmee bestaat het circuit dit jaar weer uit vijf wedstrijden. Het FBK-stadion in Hengelo is ook het podium van de jaarlijkse FBK-Games, de internationale topatletiekwedstrijd die vorig jaar ternauwernood gered werd. Na een maandenlange discussie besloot de Hengelose gemeenteraad het FBK-stadion beschikbaar te houden voor de atletieksport, waardoor de FBK-Games konden blijven bestaan.

Klaverblad Arena Games 2014 op zondag 13 juli

De Klaverblad Arena Games 2014 zullen op zondag 13 juli plaatsvinden. Die datum is vastgesteld in overleg met de Atletiekunie en de organisatoren van de andere wedstrijden van het Lotto Baancircuit. Daarmee valt de editie van 2014 één week later dan de Klaverblad Arena Games van 2013. Bekijk het volledige programma van het Lotto Baancircuit 2014.

Datum Klaverblad Arena Games 2014

20 september 2013 - Momenteel vindt er overleg plaats tussen de organisatie van de Klaverblad Arena Games en de Atletiekunie, om een datum vast te stellen voor de Klaverblad Arena Games 2014. We hopen hier binnenkort meer duidelijkheid over te geven. Houd hiervoor de website in de gaten en ook onze accounts op Facebook en Twitter.

Eindstanden Lotto Baancircuit 2013

4 augustus 2013 - Doordat de Eef Kamerbeek Games dit jaar niet doorgaan, is het Lotto Baancircuit 2013 tot een eerder einde gekomen. Daarmee zijn de tussenstanden van het Lotto Baancircuit 2013 na de Klaverblad Arena Games, ook de eindstanden geworden. De winnaars zijn Erik Cadée bij de mannen, Melissa Boekelman bij de vrouwen en Marlou van Rhijn bij de para-atleten. Bekijk de volledige klassementen op de website van de Atletiekunie.

Eef Kamerbeek Games Eindhoven gaan niet door

4 augustus 2013 - De Eef Kamerbeek Games, de vijfde en afsluitende wedstrijd van het Lotto Baancircuit, gaan dit jaar niet door. Dit vanwege financiële redenen. De organisatie van de Eef Kamerbeek Games verwacht in 2014 de wedstrijd wel weer te kunnen organiseren. Onverwachts is hierdoor al een einde gekomen aan het Lotto Baancircuit 2013. De Klaverblad Arena Games 2013 is daardoor de laatste wedstrijd geweest van het circuit.

ASICS tot 2016 partner van de Atletiekunie

12 juli 2013 - ASICS zal tot en met de Olympische Spelen van 2016 blijven samenwerken met de Atletiekunie. ASICS zal gedurende deze periode de Nederlandse atleten van kleding blijven voorzien op internationale toernooien. Ook blijft ASICS hoofdsponsor van het NK Atletiek, dat op zaterdag 20 en zondag 21 juli wordt gehouden in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het sportmerk is ook al een aantal jaar een belangrijke partner van het Lotto Baancircuit.

Landelijke media schrijven over NR Fabian Florant

8 juli 2013 - Verschillende landelijke media hebben aandacht besteed aan het Nederlands record dat Fabian Florant gisteren sprong. Zo verscheen er een stuk op de websites van onder meer De Telegraaf en de NOS.

Uitslagen, verslagen en foto's Klaverblad Arena Games 2013

7 juli 2013 - Twee Baancircuitrecords, zes baanrecords en een Nederlands record van Fabian Florant zijn het resultaat van een prachtige editie van de Klaverblad Arena Games. Het was een wedstrijd met prachtig weer en veel goede atleten uit binnen- en buitenland. Met een spannende strijd op de 100 meter en bij het hinkstapspringen. Bekijk alle uitslagenfoto's en lees het verslag van de Klaverblad Arena Games 2013. Daarnaast heeft Cors van den Brink namens Atletiekweek ook een mooi verslag geschreven op hun website. 

Persbericht Atletiekunie Klaverblad Arena Games 2013

4 juli 2013 - De Atletiekunie heeft vanochtend een persbericht uitgebracht over de Klaverblad Arena Games 2013. Dit is door diverse media opgepikt: Losse VeterAD.nlHet Paroolde VolkskrantRTV Noord-Holland en Runningplus.

Hoge verwachtingen voor Klaverblad Arena Games 2013

1 juli 2013 - Met een sterk deelnemersveld met een mix van binnen- en buitenlandse atleten, zijn de verwachtingen voor aanstaande zondag hooggespannen. Lees de voorbeschouwing op de Klaverblad Arena Games 2013.

Inschrijving gesloten!

28 juni 2013 - De inschrijving voor de Klaverblad Arena Games 2013 is gesloten! De screening vindt dit weekend plaats, waarna de definitieve deelnemerslijst wordt bekendgemaakt. Op het laatste moment heeft zich nog een aantal atleten van behoorlijk niveau aangemeld, zoals de Amerikaanse sprinters Jeff Demps (10,10 sec.) en Marvin Bracy (10,25 sec.).
Bekijk alle ingeschreven deelnemers.

Ook Losse Veter besteedt aandacht aan Klaverblad Arena Games 2013

27 juni 2013 - Ook Losse Veter heeft het laatste persbericht van de Klaverblad Arena Games 2013 geplaatst. Losse Veter heeft ook de vierde versie van hun digitale magzine uitgebracht, waarin mooie artikelen staan voor de atletiekliefhebber. Bekijk het magazine.

Deelnemersveld begint steeds meer vorm te krijgen

26 juni 2013 - Naast Nederlandse topatleten als Eelco Sintnicolaas, Gregory Sedoc en Fabian Florant, zullen bij de Klaverblad Arena Games 2013 ook een aantal buitenlandse atleten in actie komen. Lees het artikel 'Klaverblad Arena Games 2013: buitenlanders bieden Nederlandse top tegenstand' op Dichtbij.nl.

Eerste buitenlandse atleten aangemeld

20 juni 2013 - De Nederlandse topatleten kunnen op 7 juli serieuze tegenstand verwachten van enkele buitenlandse toppers. Zo heeft de Egyptische kogelslingeraar Hassan Mohamed Mahmoud zich aangemeld, met een pr van 76,69 meter. Hij gaat nog een serieuze poging wagen om zich te kwalificeren voor het WK in Moskou later dit jaar. Uit Amerika komt hoogspringer Donte Nall over (2,24 m.). De Belgische speerwerper Timothy Herman, al eerder actief op de Klaverblad Arena Games, gaat met zijn pr van 78,98 m. de strijd aan met onder meer Daan Meyer. Bekijk het volledige actuele deelnemersveld.

Hinkstapspringen mannen toegevoegd en aantal wijzigingen chronoloog

15 juni 2013 - Op verzoek van Nederlands' beste hinkstapspringer Fabian Florant, is hinkstapspringen toegevoegd aan het programma bij de mannen. Het hinkstapspringen zal om 15.00 uur van start gaan. Inschrijven gaat niet via inschrijven.nl, maar door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is alleen mogelijk om vanaf de 13-meter balk te springen, omdat het verplaatsen van de balk anders te veel tijd gaat kosten en het chronoloog te veel uitloopt. Daarnaast is het chronoloog op een aantal punten gewijzijgd. Download de nieuwste versie van het chronoloog of kijk in het menu onder Programma.

Inschrijving Klaverblad Arena Games 2013 geopend!

De inschrijving voor de Klaverblad Arena Games 2013 is geopend. Inschrijven kan tot 27 juni 2013 via inschrijven.nl en kost zes euro per onderdeel. Het inschrijfgeld dient altijd betaald te worden, ook als een atleet afziet van deelname en is afgemeld. Afmelden kan tot zaterdag 6 juli 12.00 uur, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De verdere voorwaarden voor af- en aanmelden en alle andere regels van het Lotto Baancircuit zijn te vinden op de website van de Atletiekunie.

Paralympisch atlete Marlou van Rhijn van de partij in Hilversum

20 mei 2013 - Paralympisch atlete Marlou van Rhijn, die afgelopen zaterdag bij de Flynth Recordwedstrijden in Hoorn een wereldrecord liep op de 100 meter, zal op 7 juli in Hilversum ook van de partij zijn. Zij start op de 100 en 400 meter. Hordeloper Gregory Sedoc en meerkampster Nadine Broersen zullen eveneens hun opwachting maken bij de Klaverblad Arena Games 2013.

Wijziging aanvangstijden hoofd- en voorprogramma

4 mei 2013 - De aanvangstijden van het hoofd- en voorprogramma zijn gewijzigd. Het voorprogramma begint een half uur later: om 11.00 uur in plaats van 10.30 uur. Hierdoor is ook de officiële opening van de Klaverblad Arena Games 2013 een half uur naar voren geschoven: van 12.45 uur naar 13.15 uur. Het hoofdprogramma begint om 13.30 uur. Bekijk het volledige programma.


Promotiefilmpje 2013

26 april 2013 - Bekijk het promotiefilmpje van de Klaverblad Arena Games 2013!


Updates records, bonuslimieten en circuitregels Lotto Baancircuit 2013

24 april 2013 - De records, bonuslimieten en circuitregels van het Lotto Baancircuit 2013 zijn geüpdatet. Zie de pagina's Records en prijzen en Lotto Baancircuit.


Vacature commissielid sponsoring

5 maart 2013 - De Klaverblad Arena Games commissie is op zoek naar iemand die een deel van de sponsoring op zich wil en kan nemen. Bekijk de volledige vacature.


Nederlandse topatletiekmeetings bundelen krachten: Hengelo en Leiden samen in weekend 8 en 9 juni 2013

15 december 2012 - De twee grootste internationale atletiekwedstrijden in Nederland gaan nauw samenwerken. De FBK-Games en de Gouden Spike willen het weekend van 8 en 9 juni 2013 transformeren in een hoogstaand topatletiekweekend. Voor meer informatie, zie het persbericht van de Atletiekunie.


Klaverblad Arena Games 2013 op 7 juli

28 november 2012 - De Klaverblad Arena Games 2013 zullen op zondag 7 juli worden gehouden. De organisatie van de MONDO Keien Meeting, de baancircuitwedstrijd die normaal in juli plaatsvindt, heeft besloten geen doorstart te maken, waardoor de Klaverblad Arena Games opnieuw enkele maanden eerder zullen plaatsvinden dan de voorgaande jaren het geval was. Bekijk het volledige programma van het Nationaal Baancircuit 2013 en het voorlopige programma van de Klaverblad Arena Games 2013.

Volg ons op Twitter

KlaverbladAG Het programma voor de Klaverblad Arena Games 2018 is bekend! Bekijk het op onze website: https://t.co/GSaOa5gSO9
KlaverbladAG Na polsstokhoogspringen in het centrum van Utrecht gaat vandaag het NK verder op de atletiekbaan. Deelnemers succes! https://t.co/0xVtL3o5yE
KlaverbladAG We willen alle vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun hulp zondag! Zonder jullie hadden we nooit zo'n mooie wed… https://t.co/glgW3Pinei
KlaverbladAG RT @timmiebolink: Een prima test afgelopen weekend voor het NK 5km: 8:30 bij de @KlaverbladAG 3.000m in een sterk veld.
KlaverbladAG Nog even nagenieten van de Klaverblad Arena Games 2017? Bekijk alle foto's op onze fotopagina:… https://t.co/hh6a8QYtqA
KlaverbladAG Mooie aftermovie van de Atletiekunie! https://t.co/jR1wnDVENz
KlaverbladAG Wat vonden jullie van de wedstrijd? Laat het weten via een review op Facebook https://t.co/fe7qPRCou6 en/of Google! https://t.co/MtRwpcm4bw
KlaverbladAG Op onze Facebook-pagina vind je al een aantal foto's van de Klaverblad Arena Games 2017! Er volgen er nog meer. https://t.co/phzajijEAH
KlaverbladAG Veel mooie prestaties bij de Klaverblad Arena Games vandaag! Lees het wedstrijdverslag op de website: https://t.co/AcesVjlQsH
KlaverbladAG RT @paulrmmaas: Complimenten & dank aan Arjan van Harn en iedereen die samen van de 21e @Klaverblad @KlaverbladAG een feest hebben gemaakt…
KlaverbladAG RT @Atletiekunie: Het was zondag weer prijs voor @MelissaBoekelm, op de @KlaverbladAG in Hilversum. https://t.co/twug1Nmuww https://t.co/Zh

Stats Bezoekers

Today4
This month1774
Total46951

Who Is Online

1
Online

25 maart 2018