nlenfrde
De Klaverblad Arena Games 2019 is op 6 juli

combilogos Balkoranje Baancircuit

Pers is uiteraard van harte welkom bij de Klaverblad Arena Games. U kunt zich aanmelden via Lianne Bruins: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Richtlijnen pers & media Klaverblad Arena Games

Om de Klaverblad Arena Games goed te laten verlopen, hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld voor de pers. De afdeling pers en communicatie, bestaande uit Lianne Bruins en Ferdy Cornelissen, is het aanspreekpunt voor alle pers en media. Daarnaast behandelen zij de perszaken, de accreditaties voor het evenement en de interviewverzoeken voor het bestuur en medewerkers van het evenement. Op de dag zelf is Ferdy Cornelissen het aanspreekpunt voor alle pers.

Werkplaats pers

Wanneer u behoefte heeft om ergens in alle rust te werken, kunt u in overleg gebruik maken van de bestuurskamer. Hier is de beschikking over elektra en kan gebruik worden gemaakt van de draadloze WiFi van de GAC. Uiteraard kunt u ook met een laptop plaatsnemen op de tribune, maar hier is geen elektra beschikbaar en is het WiFi-signaal matig of niet aanwezig.

Melden pers

Alle journalisten, verslaggevers, fotografen en cameramensen kunnen zich op de dag zelf melden bij Ferdy. Het meldpunt voor de pers bevindt zich direct bij de ingang van de atletiekbaan. Via bordjes staat dit aangegeven. Bij het melden krijgt u een paars hesje.

Interviews

Wilt u een interview houden met iemand van de organisatie? Dan horen wij graag van tevoren welke onderwerpen er worden besproken, voor welke media het is en waar en wanneer het wordt gepubliceerd. Graag ontvangen wij achteraf een kopie van het interview en eventueel foto- of videomateriaal.

Foto- en videomateriaal

Wij zouden het zeer op prijs stellen om na afloop van het evenement uw eventuele foto- of videomateriaal te ontvangen. Uiteraard kan dat ook de link zijn naar uw website waar het materiaal te vinden is. U kunt dit materiaal of de link naar het materiaal mailen naar Ferdy Cornelissen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij plaatsen dit dan op de fotopagina van onze website.

Vragen/opmerkingen?

Mocht u nog overige vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met Lianne. Op de dag zelf kunt u met al uw vragen bij Ferdy terecht.

Volg ons op Twitter

KlaverbladAG Op onze website vind je verschillende foto's van de Klaverblad Arena Games 2018! https://t.co/79NkawT1eS https://t.co/6piJtX71wj
KlaverbladAG 'Zeventien jaar oud baanrecord gesneuveld bij Klaverblad Arena Games 2018'. Het wedstrijdverslag op onze website!… https://t.co/LwoaLmiydp
KlaverbladAG RT @TopatletiekLive: Mooie actiefoto's van Erik van Leeuwen van de Klaverblad Arena Games in Hilversum. De 22e jaargang van het Nationaal B…
KlaverbladAG @TopatletiekLive Ah thanks, we waren even niet helemaal scherp :)
KlaverbladAG Alle uitslagen van de Klaverblad Arena Games 2018 vind je op https://t.co/ZcM8k2OzGM. Morgen volgt een wedstrijdverslag!
KlaverbladAG RT @AtletiekLive: Dagprijzen @KlaverbladAG voor @MelissaBoekelm - Kogelstoten & Ryan Mphahlele- 3000m. https://t.co/ZTpbpiYr2b
KlaverbladAG Ryan Mphalele en Melissa Boekelman winnen de dagprijzen! En daarmee sluiten we de Klaverblad Arena Games 2018 af. B… https://t.co/xTZjTw30ei
KlaverbladAG Hensley Paulina wint de 100 meter finale in 10,32 sec!
KlaverbladAG Vernon Norwood verbreekt net zijn eigen baanrecord niet, maar loopt toch een mooie 46.14 op de 400 meter!
KlaverbladAG Ryan Mphalele verbreekt het baanrecord op de 3000 meter met een tijd van 7:53.96! Nog nooit liep iemand in Hilversum deze afstand zo snel.
KlaverbladAG Prijsuitreiking van de PIOS Kids Run door @eelcotienkamp ! https://t.co/uZD6bOvs0K
KlaverbladAG RT @AtletiekLive: Mooie atletiek bij @KlaverbladAG ! De atleten én de supporters genieten van ideale omstandigheden voor top prestaties in…

Stats Bezoekers

Today31
This month1440
Total85016

Who Is Online

2
Online

19 mei 2019