nlenfrde
De Klaverblad Arena Games 2019 is op 6 juli

combilogos Balkoranje Baancircuit

Programma Klaverblad Arena Games 2019

28 februari 2019 - Het programma voor de Klaverblad Arena Games 2019 is bekend. Ten opzichte van vorig jaar is er één wijziging: bij de vrouwen staat er geen discuswerpen op het programma, maar in plaats daarvan speerwerpen. Het volledige programma vind je hier. Binnenkort volgt ook het chronoloog.


Bekijk de promotiefilm van de Klaverblad Arena Games

9 januari 2019 - Bekijk de promotiefilm van de Klaverblad Arena Games, met dank aan RRS Visuals!


Klaverblad Arena Games 2019 op zaterdag 6 juli

8 januari 2019 - De Klaverblad Arena Games 2019 vindt plaats op zaterdag 6 juli. Na de succesvolle avondeditie van 2018, heeft de organisatie besloten om er ook dit jaar weer een middag- en avondwedstrijd van te maken. De andere twee wedstrijden van het Nationaal Baancircuit zijn plaats op 18 mei (Ter Specke Bokaal in Lisse) en 8 juni (Gouden Spike in Leiden). De Klaverblad Arena Games is daarmee weer de afsluitende wedstrijd van het circuit.

Het programma en tijdschema volgt nog, maar zal voor het grootste gedeelte hetzelfde zijn als vorig jaar.


Persaandacht Klaverblad Arena Games 2018

10 juli 2018 - Verschillende media hebben na de Klaverblad Arena Games 2018 een stukje over de wedstrijd geschreven of een fotoverslag gemaakt! Bekijk een overzicht van de persaandacht.


Zeventien jaar oud baanrecord verbroken bij Klaverblad Arena Games 2018

8 juli 2018 - Bij de Klaverblad Arena Games 2018 is na zeventien jaar het baanrecord op de 3000 meter voor mannen verbroken. En bij de vrouwen heeft het polsstokhoogspringen een nieuwe recordhoudster. Lees het wedstrijdverslag en bekijk de foto's!

DSC 9918


Live-uitslagen op Atletiek.nu

6 juli 2018 - Kun je onverhoopt niet bij de wedstrijd aanwezig zijn? Op Atletiek.nu kun je alle prestaties live volgen. Ook op Facebook en Twitter zullen we wat updates plaatsen. 


Ignisious Gaisah aan deelnemersveld toegevoegd

6 juli 2018 - Op het laatste moment heeft verspringer Ignisious Gaisah zich nog aangemeld voor de Klaverblad Arena Games! Gaisah is houder van het Nationaal Baancircuitrecord (8,13 m.) en heeft ook in Hilversum al een paar keer een mooie afstand gesprongen. Hij gaat op jacht naar de limiet voor het EK in Berlijn (7,95 m.), waar hij vorige week slechts twee centimeter onder bleef. Daarmee wordt het verspringen voor mannen een interessant onderdeel, wat je zeker niet wilt missen! Het begint om 19:45 uur. 


Veel binnen- en buitenlandse toppers bij Klaverblad Arena Games 2018

3 juli 2018 - Aanstaande zaterdag zijn er in Hilversum veel binnen- en buitenlandse topatleten te bewonderen bij de 22ste editie van de Klaverblad Arena Games. Het belooft weer een wedstrijd van hoog niveau te worden! Lees de voorbeschouwing op de wedstrijd.


Wijzigingen chronoloog

2 juli 2018 - Aan het chronoloog voor zaterdag zijn nog wat kleine dingen gewijzigd. Sommige onderdelen beginnen iets vroeger of iets later. Bekijk de laatste versie op de programmapagina.


Inschrijving gesloten

29 juni 2018 - De inschrijving voor de Klaverblad Arena Games 2018 is gesloten. De definitieve deelnemerslijst staat op Atletiek.nu.


Veel EK-gangers naar Hilversum

18 juni 2018 - Met nog een kleine twee weken te gaan tot de wedstrijd op zaterdag 7 juli, begint het deelnemersveld van de Klaverblad Arena Games 2018 steeds meer vorm te krijgen. Uit binnen- en buitenland komen veel topatleten naar Hilversum, waaronder ook een paar EK-gangers.

Zo zullen Melissa Boekelman (kogelstoten), discuswerpers Erik Cadée en Corinne Nugter en polsstokhoogspringers Femke Pluim en Rutger Koppelaar in actie komen op het Arenapark. Zij zijn later dit jaar ook te bewonderen bij de Europese kampioenschappen in Berlijn. De Klaverblad Arena Games is een mooi moment om hun vorm te testen.

Vanuit het buitenland komt ook een flink aantal atleten om de Nederlanders tegenstand te bieden. Zo zal de Zuid-Afrikaan Simon Magakwe in actie komen op het koningsnummer de 100 meter. Hij liep eerder dit jaar een tijd van 10,07 sec. en wist zelfs al eens onder de tien seconden te finishen. Uit Jamaica kunnen we twee snelle 400 meter-lopers verwachten (Jamari Rose en Champ Page) met persoonlijke records tussen de 45 en 46 seconden. En Chad Wright, eveneens een Jamaicaan, gaat op jacht naar de winst bij het discuswerpen. Hij wierp eerder dit jaar al een afstand van 62,89 m. en heeft een pr van ruim 65 meter.

Bekijk het volledige deelnemersveld op Atletiek.nu. De inschrijving is nog geopend tot en met woensdag 27 juni.


Nadine Broersen en Anouk Vetter in actie op 7 juli

8 juni 2018 - Voor de Klaverblad Arena Games 2018 hebben twee topatleten hun deelname bevestigd: de meerkampsters Nadine Broersen en Anouk Vetter! Vetter, de regerend Europees kampioen, komt in actie bij de 100 meter horden en het verspringen. Broersen maakt later bekend aan welke onderdelen ze deelneemt.

Vorig jaar kwamen beide atletes ook in Hilversum in actie. Toen gingen zij de strijd met elkaar aan bij het hordelopen, waar Anouk Vetter als winnaar uit kwam.

vetter broersen horden


Voorlopig tijdschema bekend en inschrijving geopend

22 mei 2018 - Het voorlopige tijdschema voor de Klaverblad Arena Games 2018 is bekend. De wedstrijd begint om 16:00 uur met het voorprogramma en de officiële opening is om 17:55 uur. Om 21:00 is de prijsuitreiking van de beste dagprestaties. Bekijk het volledige tijdschema.

De inschrijving is inmiddels ook geopend. Inschrijven kan via Atletiek.nl


Programma voor 2018 bekend

26 februari 2018 - Het programma voor de Klaverblad Arena Games 2018 is bekend! Voor de mannen staan er tien onderdelen op het programma, voor de vrouwen negen. Bekijk het overzicht van alle onderdelen


Klaverblad Arena Games verhuist in 2018 naar zaterdagavond

22 november 2017 - De Klaverblad Arena Games wordt in 2018 gehouden op zaterdagavond 7 juli. Vanaf de eerste editie, al meer dan twintig jaar geleden, vond de wedstrijd altijd op zondag plaats. Nu heeft de organisatie om verschillende redenen ervoor gekozen de wedstrijd van 2018 op zaterdagavond te organiseren.

In de warme julimaand zullen vooral de midden- en langeafstandslopers een avondwedstrijd fijnervinden. Daarnaast zijn twee andere Nederlandse topatletiekwedstrijden, de FBK Games en deGouden Spike, ook wedstrijden die (grotendeels) in de avond worden afgewerkt. We denken dan ookdat het een goede keuze is om de Klaverblad Arena Games in 2018 ook naar de avond te verplaatsen.Het programma en chronoloog wordt later bekendgemaakt.

De datum van 7 juli valt twee weken na de NK. De Klaverblad Arena Games is een van de laatste kwalificatiemogelijkheden voor de EK in Berlijn, die een maand later in augustus plaatsvindt.


Foto's Klaverblad Arena Games 2017

9 juli 2017 - Een aantal fotografen heeft weer veel mooie foto's gemaakt van de Klaverblad Arena Games 2017. Bekijk ze op onze fotopagina.


Denzel Comenentia verbreekt baanrecord bij Klaverblad Arena Games 2017

9 juli 2017 - Bij de Klaverblad Arena Games 2017 heeft Denzel Comenentia een nieuw baanrecord genoteerd bij het kogelstoten (20,20 m.). Daarnaast waren er goede prestaties bij het hinkstapspringen en de 100 meter. Lees het wedstrijdverslag


Volg ons op Twitter

KlaverbladAG Op onze website vind je verschillende foto's van de Klaverblad Arena Games 2018! https://t.co/79NkawT1eS https://t.co/6piJtX71wj
KlaverbladAG 'Zeventien jaar oud baanrecord gesneuveld bij Klaverblad Arena Games 2018'. Het wedstrijdverslag op onze website!… https://t.co/LwoaLmiydp
KlaverbladAG RT @TopatletiekLive: Mooie actiefoto's van Erik van Leeuwen van de Klaverblad Arena Games in Hilversum. De 22e jaargang van het Nationaal B…
KlaverbladAG @TopatletiekLive Ah thanks, we waren even niet helemaal scherp :)
KlaverbladAG Alle uitslagen van de Klaverblad Arena Games 2018 vind je op https://t.co/ZcM8k2OzGM. Morgen volgt een wedstrijdverslag!
KlaverbladAG RT @AtletiekLive: Dagprijzen @KlaverbladAG voor @MelissaBoekelm - Kogelstoten & Ryan Mphahlele- 3000m. https://t.co/ZTpbpiYr2b
KlaverbladAG Ryan Mphalele en Melissa Boekelman winnen de dagprijzen! En daarmee sluiten we de Klaverblad Arena Games 2018 af. B… https://t.co/xTZjTw30ei
KlaverbladAG Hensley Paulina wint de 100 meter finale in 10,32 sec!
KlaverbladAG Vernon Norwood verbreekt net zijn eigen baanrecord niet, maar loopt toch een mooie 46.14 op de 400 meter!
KlaverbladAG Ryan Mphalele verbreekt het baanrecord op de 3000 meter met een tijd van 7:53.96! Nog nooit liep iemand in Hilversum deze afstand zo snel.
KlaverbladAG Prijsuitreiking van de PIOS Kids Run door @eelcotienkamp ! https://t.co/uZD6bOvs0K
KlaverbladAG RT @AtletiekLive: Mooie atletiek bij @KlaverbladAG ! De atleten én de supporters genieten van ideale omstandigheden voor top prestaties in…

Stats Bezoekers

Today59
This month1748
Total82989

Who Is Online

1
Online

23 april 2019